Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Möllitoko ALO2 /158,5p

Eilen oli meidän "kenraaliharjoitus" parin viikon päässä häämöttävään viralliseen tokokokeeseen, jossa paikka on sama ja ehkä meidän kanssa kaksi muuta ALOssa olevaa koirakkoakin. Tuli taas maksettua hieman oppirahoja ja tullaan vielä varmaan maksamaan virallisissakin.

Sen verran ajoissa oltiin, että Pyry kerkes totaalisesti turhautua, ja kun se vihdoin pääsi kentälle, huusi se kuin hyeena innosta. Siinä vireessä paikallaolo ei oo mikään ihanneliike :D Siitä kuitenkin selvittiin lievän levottomuuden ja ininän saattelemana. Ja mikä parasta viereinen koira nousi istumaan, seisomaan, kävi maate ja oli siis aikamoisena häiriönä ja silti siitä selvittiin!


Yksilöliikkeissä oltiinkin sitten ekoina, eli kävin vaan palkkaamassa Pyryn kehän ulkopuolella välissä ja näyttämässä THE superpalkka-kissanruokaa ja sitten taas mentiin. Ja paljon opittiin. Ihan ekkana se, että jos et oo seurauttanu sivu-käskyllä koiraa ennen kuin maks. kaks askelta, älä yritä sitä ekaa kertaa kokeessa :P Toinen mitä tehdään ens kerralla toisin on se, että jätetään mies kotiin, eikä oteta kuvaamaan, ja palkkakin taitaa jäähä autolle asti, ettei se ihan niin paljon houkuttaisi Pyryä luokseen. Saatto olla, että mies+palkka yhdessä aiheutti minkä aiheutti tai sitten vaan jompikumpi tai sitten ei kumpikaan ja sillon minä oon pissassa tuon koiran kanssa. Mutta voitte siis katsoa itte, mitä siellä kentällä tapahtu.


 Lopullinen pisterivi meni tällä kertaa näin:

Luoksepäästävyys 10 (Pyry muuten istu paikoillaan ja nuoli vaan tuomarin kättä, hieno poika <3 )
Paikalla makaaminen 8
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahanmeno seuratessa 10
Luoksetulo 9,5
Seisominen seuratessa 0 (se siis istu sen)
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä kertoimineen 158,5 pistettä ja ALO 2, 1,5 pistettä ALO1:stä. Hyvillä mielin lähen kokeileen virallisiin tämän hurjapään kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti