Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

torstai 10. huhtikuuta 2014

49 v. ja 25 v.

Animagin sivuilta löytyy Seniorilaskuri, joka kertoo rodun perusteella milloin koira alkaa olemaan seniori-iässä ja rodun ja iän perusteella kuinka paljon se nyt on "ihmisiässä".

Alpo sai rodullaan ja 4,5 vuoden iällään ihmisiäksi jo 49 vuotta ja seniori-ikä kolkuttelee jo vuoden päässä :/ Saattaa pitää aivan paikkaansa. Alpolla jo lyhimmät turpahaivenet on harmaantuneet ja aika tosikko aikunen se on. Ensin mietitään huolet ja murheet, mutta sitten vielä innostutaan pelleilemäänkin :) Selkää saattaa jo välissä vihlasta ja muutenkin vanhemman iän mukanaan tuomat vaivat taitaa kohta alkaa lisääntyä. Mutta varmasti on vielä paljon vuosia jäljellä, jos selkä ei ala enempää oireilla.

Pyry, meidän nuorikko bretoni olisi muka jo 25-vuotias ihminen, vaikea sitä on kyllä paljon teiniä vanhemmaksi uskoa. Seniori-ikä kolkuttelee 6 vuoden päässä. Kyllä kait nuista i`istä on yksi vuosi unohtunut, 4-vuotiaana Pyry saattaakin olla jo "25-vuotias ihminen" ja seniori-ikäkin tulee ehkä 10+ -vuotiaana :)

Tästä pääsette kattomaan, mitä Animagi teijän koirista tuumaa.

2 kommenttia:

  1. Me ollaan Nuksun kanssa lähes samanikäisiä, Nuksu on 29-vuotias. Luna on nyt n. 16-19. :D (Corgit lasketaan senioreiksi 8,5 vuoden iässä tuon testin mukaan.)

    VastaaPoista