Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää Pyry!


Pyry vietti eilen 6.4. jo kolmansia syntymäpäiväjuhliaan. Päivä oli touhukas, eli juuri Pyryn mieleen :) Aamupäivällä, mun ollessa vielä töissä, oli meillä käynyt keeshond-tytöt Isla ja Laila kylässä leikkimässä. Päivällä uskaltauduttiin metsäilemään ja nähtiin teerejäkin. Tai no Pyry vain haistoi niiden jälkeen jättämät hajut, mutta lintukoirana oli tietty jo niistä ihan fiiliksissä.






Illalla meillä oli vielä agilityreenit ja sen jälkeen syötiin kakkua ja saatiin lahja. Lahjalelun lisäksi Pyry kävi jo perjantaina kolmevuotishuollossa, jossa oli vesiterapiaa, hierontaa ja laserhoitoa. Rintarangan alueelta löytyi pahimmat jumit, mutta kuitenkin hyvässä kunnossa oli tämmöseksi käyttökoiraksi. Syviä lihaksia pitäisi kehittää lisää.



Minä oon fiilistellyt jo koko alkuvuoden sitä, että vihdoin meillä alkaa olla kaksi aikuista koiraa, joiden tempaukset ja parhaat tavat pitää huolta on tiedossa :)


5 kommenttia:

  1. Onnea synttäsankarille! Hienot kakut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aina pitää kakut olla synttäriksi, eihän pojat muuten tajua, että on spesiaali päivä :D

      Poista
  2. Paljon onnea Pyrylle! Carakin täyttää kohta jo 7 !! Miten tää aika menee niin nopeesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Carallahan alkaa jo veteraani-ikä lähestyyn. Onko se aikuistunu vuosien saatossa?

      Poista
    2. Joo, kotioloissa se on tosi rauhallinen ja fiksu. Mutta jos jonkinsortin jahdista on kysymys niin silloin löytyy virtaa vaikka muille jakaa. Se oli kaksivuotiaaksi asti ihan mahdoton sählä, mutta sitten yhtäkkiä joku naksahti pääkopassa oikeaan kohtaan ja alkoi koulutus mennä perille ja se alkoi kuuntelemaan käskyjä. Ja rauhottui muutenkin.

      Poista