Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

lauantai 26. huhtikuuta 2014

ALO -

Se on tulos siinä vaiheessa kun tulee koepaikalle viime tipassa, kun koe onkin noin 20 min etuajassa, ja on vielä ihkaekkana suoritusvuorossa. Jos mölleissä ajattelinkin, että Pyryä ei passaa kovin kauaa ootatuttaa, niin tää olikin sitte katastrofaalinen suora kehäänsyöksy, joka ei varsinkaan ollu hyvä.

Paikalla olossa meillä oli puhtaasti huonoa tuuria. Vieressä oli dopperi, joka piti metakkaa ja lopulta lähti ohjaajansa helmoihin ja Pyrylle se oli sen verta liikaa, että vastasi dopperin ininään ja nousi puolittain istumaan kaverin lähtiessä liikkeelle. Lopputulema oli meidän kannalta aivan hyvä 7 pistettä, mutta siitä sitten alamäki alkoi.

Seuraaminen remmissä 6 pistettä, se oli kuulemma just ja just vielä seuraamiseksi luettavaa haahuilua jossain mun lähestöllä. Luoksetulo 9,5, hyppy käteen, ei muuta pahaa. Seuraaminen taluttimetta 5, eli vielä vähän huonompaa kuin remmissä (vaikkei sitä huonompaa kyllä enää voinut ollakkaan). Liikkeestä maahanmeno 0, kun jäi seisoon, liikkeestä seisominen 0, kun ei pysähtyny ja sitten koira häviskin kun pieru saharaan (autolle hakeen palkkaa) ja minä pistin hommalle pisteen ja sanoin, että tää on nyt tässä.

Yhteispisteet 90,5 pistettä ja armoton v*tutus päälle, kun homma levis noin käteen. Tavallaan haluis as soon as ottaan revanssin, mutta se oli viiminen hallikoe näillä huudeilla tälle keväälle, joten hukkaan vaan tokomotivaationi joksikin aikaa niin hukkaan kun se vaan menee. Tosin 1,5 viikon päästä alkaa kesäkausi ja siellä meitä taas odottaa reenipaikka... Mää tahon koiran, joka päästäis mut edes vähän helpommalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti