Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

"Episten" kautta joululomalle

Nämä "epikset" ansaitsevat todella heittomerkkinsä, kun ne järjestettiin meidän oman syksyn tokoryhmän kesken viimeisellä treenikerralla ja kaiken lisäksi meitä oli vain kaksi koirakkoa paikalla. Silti saatiin hieno syyskauden lopetus Pyrylle ja mulle, kun viidestä liikkeestä saatiin neljä kymppiä, yksi ysi ja kova yllytys lähtä jo möllikokeisiin :)

Liikkeistä suoritettiin luoksepäästävyys ja paikallaolo sekä kolme vapaavalintaista liikettä. Olin valinnut meidän "varmat" liikkeet eli luoksetulon ja liikkeestä maahan menon, ja ei niin varman seuraamisen. Pyrin kuitenkin mahdollisimman kokeenomaiseen menoon ilman palkkauksia. Pisteen menetys meni seuraamisessa, kun Pyry valui niin kauas musta, mutta muut liikkeet meni oikein oivasti :) Palkkasin Pyryn lopulta paikallaolon ja seuraamisen jälkeen, jäävä ja luoksetulo suoritettiin putkeen ja siitä sitten mentiin repulle ottamaan iso palkka. Hienointa hommassa ehkä oli, että Pyry malttoi pysyä mun luona liikkeiden välilläkin, koska siinä se helposti lähtee huiteleen. Liikkeiden väliset kehut tosin saavat olla tosi maltilliset rintaan taputtamiset ja rauhallinen suullinen kehu, muuten Pyryllä kiehuu yli ja se lähtee ilojuoksuun pitkin hallia. Nyt pietään joululomaa tokoilusta ja palataan kevään reenien alkaessa asiaan. Huhtikuussa olisi oman seuran epikset ja viralliset edessä, niissähän olisi oiva tavoite ;) No ainakin epiksissä :D

3 kommenttia:

  1. Ehdottomasti vaan mölleihin!:) Meillä on möllit tammikuun alussa, jänskättää kun en oo mitenkään älyttömästi kerennyt nyt treenaamaan palkkaamattomuutta. Pitää katsoa palkkaanko mölleis vai en, riippuu miten joululomalla saan palkattomuustreeniä tehtyä.:)

    Pyry kuulostaa kovin samanlaiselta kuin Elsa, kunniakierroksia juostaan helposti.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hermi vaan, ku reenikaverit ei hirviänä arvosta sitä, että yks juoksee onnessaan menemään pitkin hallia :D

      Poista