Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

maanantai 14. tammikuuta 2013

Möllitokoilua, osa 2

Tänään seurasi jatkoa viime maanantain tokokatastrofille, eikä alkuasetelma ollut yhtään helpompi. Hallissa oli ollut edellisellä tunnilla sama juoksuinen narttu, nyt vaan vielä tärpeissä. Tunnin alussa haettiin yksitellen koirat autosta ja tehtiin luoksetuloa, liike mitä aina pelkään. Peloista huolimatta Pyry lähes karkasi perääni ja tuli perille asti <3 Toki heti palkan saatuaan syöksyi juoksuhajuille, mutta se ei haittaa.

Luoksetulojen jälkeen koko ryhmä oli hallissa ja tehtiin itsenäisesti kaukoja, ja ryhmän vetäjän kanssa muut teki samalla yksitellen noutoa. Me hijottiin vetäjän kanssa istumiskaukoa, kun Pyry aina hypähtää eteenpäin siinä. No taaksepalkkaus olisi pitänyt itsekkin tajuta, mutta eiköhän se nyt lähde rullaamaan paremmin. Kaukokäskyjä touhutessa alkoi jo illan viimeiset tokoilijat valua hallille ja niistä ensimmäisenä tuli juoksuinen narttu (mää en meinannu uskoa sitä!). Samalla mun oli tarkotus ottaa Pyryn kanssa ihan rauhoittumisen kannalta paikalla oloa niin, että itekkin lattialla istun ja Pyryä rapsuttelen. Siitähän ei juuri mitään tullu, Pyry veteli koppakuoriaisena pitkin lattiaa turhautumistaan. Olin nostamassa jo kädet pystyyn, että annetaan paikalla olon olla, mutta ohjaajamme kuitenkin päätti, että tehhään paikalla oloa tiheällä palkkauksella ja lähellä pysyen. Niin sitten tehtiin. Kerran Pyry nousi perusasentoon, kun menin sen vierelle, mutta kun se korjattiin ei virhe toistunut uudelleen. Muuten se pysyi hienosti maassa paikallaan, mun liikkeitä (taskussa olevia käsiä) seuraten. Namit loppuivat paikallaolossa lyhyeen, mikä ei haittaa, eipä tullut sitten liian pitkää ja uhkarohkeaa siitä tehtyä :)

Kaiken kaikkiaan Pyry kyllä yllätti mut täysin, ja oon sydän ymmyrkäisenä ilosta. Pyry on koira, joka ottaa nii-iiiin paljon, mutta sitten kun se antaa jotain takasikkin, niin sen parempaa tunnetta ei olekkaan <3

2 kommenttia:

  1. Onko siellä kuinka paljon valinnanvaraa noiden tokoryhmien suhteen? Meillä täällä pk-seudulla on halleja mihin saa viedä juoksuisen nartun ja sitten taas niitä mihin ei saa viedä. Tottakai Pyry varmaan jonkun verran tottuu noihin hajuihin, mutta jos tunnit menee joka kerta hankalaksi narttuhajujen takia niin äkkiä sitä loppuu into koko harrastukseen.:/ Tokoilu on niin hauskaa hommaa että sitä pitäisi olla hauska treenata.:)

    Aika nopeeta te aloititte kaukojen opettelun, sehän on vasta AVO-luokassa.:D Meillä hinkattiin ensin kaikki ALO-liikkeet läpi ja nyt vasta ollaan otettu AVO:n kaukoja ja noutoa.:) On ne tunnit vaan niin erilaisia joka paikassa, mutta varmasti hyvät molemmissa.:)

    VastaaPoista
  2. Tuolla seuralla on kaks hallia käytössä, ja molempiin saa agiryhmien juoksunartut tulla + tokoon, jos kyseessä illan viiminen ryhmä ja kaikille sopii, että se tulee. Toivon, että ne seuraavat ryhmäläiset nyt sitten muistais olla tulematta vielä kun meillä on harkat kesken, ainakin ne nyt tietää, että meille se ei sovi. Seuraa en oo valmis vaihtaan :D Mielenkiintoseksihan tuo menee siinä vaiheessa, ku tilanne tulee vastaan agitunnilla, missä Pyryn kierrokset on muutenkin vielä paljon korkeemmat..

    Me ollaan nyt kahessa eri paikassa tokoiltu, ja molemmissa ollaan ihan sekoteltu eri luokkien liikkeitä. Musta se on tosi kiva, kun kuitenkin ylempien luokkien liikkeet on paljo mielekkäämpiä varmasti koirillekkin :) Vaikken etes muista mitä kaikkia liikkeitä ALOon kuuluu, niin elän käsityksessä, että se on aika kuivahko luokka, ja kaikki tahtoo siitä äkkiä vaan seuraaviin :D

    VastaaPoista