Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

torstai 14. kesäkuuta 2012

Viikkokatsaus

Meneillä oleva viikko on tapahtumarikas suhteessa meidän perusarkeen. Maanantaina oltiin ekaa kertaa kanakoirakerhon koulutuksessa Pyryn kanssa, hävetti! Tehtiin perustokojuttuja, jotka Pyry osaa hyvin, mutta uudet koirat aiheutti häiriötä lähes liiaksi asti, ja alkutunti meni puhtaasti pöljäilyksi. Onneksi tuli onnistumisen hetkiä, ja moni varmaan yllättyi, kun Pyry jäi paikalleen makuulle mun jatkaessa matkaa ja koirakaverin maatessa vieressä :) Sen paikallaolo on hienoa katsottavaa, kunhan kukaan ei pidä remmistä kiinni.

Eilen tahkottiin taas päätä seinään agissa edellisviikkojen lailla. Pyrystä näkee jo lähtöviivalla kuinka keskittyminen muhun jää ku nenään hiipii herkullinen tuoksu, ja opin, ettei lupaa liikkeelle lähtöön passaa antaa, jos katse yhtään harhailee ja nenä heiluu. Tylsät agilitytunnit siis edessä, myös Pyryllä.

Tänään käytiin pitkästä aikaa koko poppoolla hiekkamontuilla. Kamerakin oli mukana ja tänään Alpo toimi suurimmaksi osaksi linssiludena.
"Mihin nää jäit?"

"Meen jo!"









Viikonloppuna Pyry lähtee vielä päiväksi reissuun ilman meitä, oon jo etukäteen kauhuissaan miten Pyry pärjää ja ennen kaikkea miten Pyryn mukaan ottavat ihmiset pärjäävät :S Mutta siitä lisää sitten kun kaikki ovat palaneet reissulta hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti