Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 16.6.2012


Ilmotin Pyryn liiankin innokkaasti seisojien erkkariin, ja kun ilmottautumislappu maksukuitteineen tipahti postilaatikkoon, tajusin, että mun pitää olla kaverin polttareissa juuri samana päivänä. Ou fuck!!

Onneksi pelastaja löytyi, kun eräät tuttavat olivat lähdössä esittämään omaa kasvattinarttuaan, ja he huolivat Pyryn mukaansa. Niinpä eilisaamuna kello 6 laitoimme Pyryn heidän farmarinsa perään ja jäätiin vilkuttamaan, kun Pyry katsoi perään, että miten te siinä ootte. Olin kauhuissani, Pyry ei ole koskaan ennen ollut muiden kun meijän mukana reissussa, ja hoidossakin se on ollut vain yhden päivän tuhoisin seurauksin (Pyrylle ei silloin käynyt kuinkaan, mutta ovien karmeille kyllä).

Polttarihumun keskellä odottelin tuloksia näyttelystä, ja kun mitään ei kuulunut varovasti aloin toivomaan, että se on merkki siitä, että Pyry on päässyt alkua pidemmälle. Ja niin siinä olikin käyny :D Pyry oli kuulemma esiintynyt kuin junan vessa, ja kaikki olivat ihmetelleet, että kuka on tämä nuori uros! Pyry voitti kaikki yhdeksän muuta junnu-urosta, ja paras uros -kehässä se sijoittui kolmanneksi velipuolensa Panchon ollessa ROP ja erään valiouroksen kakkonen. Tuomarina oli Marianne Gyárfás Unkarista ja näin hän Pyrystä sanoi (vapaa suomennos): "Kiva tyyppi ja luusto. Kiva pää. Erittäin hyvä tyypillinen ylälinja. Tarpeeksi syvä ja leveä rintakehä ikäisekseen. Tasapainoiset kulmaukset. Kiva turkki ja väri. Liikkuu todella hyvin."

Kuvaaja Päivi Pesonen

Kuvaaja Päivi Pesonen

Kotiintuominen :)


Pitää kyllä ottaa Pyrystä posetuskuva ruusukkeensa kanssa :) Oon niin ylpeä, tätä tulosta haaveilin vaan villeimmissä haavemaailmoissa <3

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Hienosti meni! Pyry on kyllä komea koira :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille :) Pieni näyttelykärpänen puri, ja seuraava näyttely on jo heinäkuussa!

    VastaaPoista