Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tokoa

Olin tänään reipas ja heti aamusta pakkasin Pyryn autoon ja mentiin hallille reenaamaan tokoa. Kaksi tyttöä oli meitä ennen kerennyt paikalle ja lämmittelivät koiriaan agilityä varten, mutta olivat niin kivoja, että päästivät meidät hetkeksi halliin, ennen kuin tulivat sinne rakentamaan rataa.

Ihan alkuun otettiin paikalla oloa samalla kun vähensin vaatetta, mitä tuolla pakkasessa tarvii liiankin kanssa. Vähän Pyry venkoili, mutta se loppui siihen, kun lätkäsin sen nokan eteen lautasen, missä oli nameja. Siitä jatkettiin seuruulla, jossa jouduin toteamaan, ettei mitään mahollisuutta saada seuruuta ilman että nami on kädessä, Pyryn nokka tipahtaa heti maahan nuuskutteluasemiin. Seuruu on varmasti muutenkin asia, mitä pitää reenata kaikista eniten vielä, jos koskaan kuvittelee alokasluokassa starttaavansa, Pyry ei nimittäin pysy kovin tiiviisti vieressä, varastaa vähän eteen ja vinoon kun pysähdytään perusasentoon ja mitä kaikkea..

No imuttelin sitten muutamat seurauspätkät, jonka jälkeen päästiin mukavien asioiden pariin. Liikkeestä seisomaan pysähtymiseen ja luoksetuloon. Aika hyvin seis-käsky alkaa palautumaan Pyrylle mieleen, vaikka sen reenaus on meillä toviksi unohtunut. Reenattiin niin, että kävelin selkä menosuuntaan päin, Pyry seurasi perässä ja käskystä aina nakkasin lelun Pyryn taakse, ensin parin kerran samalla kun käsky tuli ja sitten pari kertaa pienellä viiveellä käskyn jälkeen. Pyry pysähty hyvin ja pylly pysy ylhäällä. Luoksetulo Pyryllä on hyvä, sitä otettiin pari kertaa koko pitkän hallin pätkältä ja namilla lopussa imuttaen, että se tulisi suoraan eteen, eikä siihen eteen vasemmalle, kuten on välillä tehnyt.

Viimisen luoksetulon jälkeen nakkasin Pyrylle pallon, että leikihän vähän ja lähdin itse pukemaan toppatakkia niskaan, kun Pyry tuli pallon kanssa mun vieressä olevalle keinulle ja esitti niin hienon 2on/2offin, että pakkohan sitä oli siitä kehua ja palkata, vaikkei agia oltukkaan reenaamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti