Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

torstai 21. maaliskuuta 2013

Koirahierojalla

Pyry pääsi tänään ensimmäistä kertaa koirahierojalle. Hierojana toimi urheilukoirahieroja Eevaliisa Pohjanen, jota meille oltiin suositeltu ja kyllä ekan kerran jälkeen tuntui suositusten arvoiselta. 

Hierojalle pisti heti silmään, että Pyry kulkee vähän selkä kyyryssä, ja hieronnan aikana kireyttä löytyikin rintarangan ja lannerangan alueelta. Muutenki Pyry oli aika pinkeä, eikä osannut täysin rentoutua, vaan reagoi joka rapsahukseen mitä oven takaa kuului. Selän pitkät lihakset saisivat kehittyä ja muutenkin toiveissa oli, että Pyry saisi hitusen lisää massaa, ei paljon mutta kuitenkin. Saatiin kotitehtäväksi reenata Pyryn syviä lihaksia parilla eri harjoituksella, ja lisäksi suositeltiin Back on trackin verkkoloimea, mikä lihashuollon lisäksi kuulemma rauhoittaa koiraa, rasvasempaa ja hieman vähemmän proteiinipitoista ruokaa (opin senkin, että rasva rauhottaa, proteiini vilkastuttaa) sekä uutta hierontaa 3-4 viikon kuluttua. Toivottavasti tilanne antaa myöten ja pääsemme vielä uusintahierontaan, sen verran vakuuttavat tulokset eräs toinen hieroja Untossa aikanaan sai :)

2 kommenttia:

  1. Vitsit, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Olisi kiva kokeilla. Veikkaan kyllä, että Daci ei kanssa osais siellä välttämättä rentoutua, tarttis vaan päästä joka kolkka huoneessa tutkimaan. Eikä taida meillä ihan lähimaastosta koirahierojaa löytyäkään... Täytyykin vähän googletella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää suosittelen! Hieroja meinasi, että harvoin tuommosia jännittäjiä kun Pyry tulee vastaan, vaan ihan vartioivat koiratkin siihen lämpimälle pöydälle rentoutuu vaikka oven takana kuuluukin elämää. Ja Pyry sai tutkia ihan vapaana kaikki kolot ja paikat siitä huoneesta ennen hieronnan alotusta, joten hyvillä mielin kannattaa lähtä kokeileen :) Unto ei kyllä aikanaan laittanu yhtään vastaan muuta kun kipeiden lihasten kohalla luonnollisesti, mutta se ymmärsikin moisten hemmottelujen päälle muutenkin <3

      Ja eiköhän niitä ala kohta joka paikassa olemaan, Oulusta tulee äkkiseltään viis koirahierojaa mieleen. Toki sitten kun löytäisi vielä semmosen, jota joku suosittelee, niin vielä parempi :)

      Poista