Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Keväthangilla

Aurinkoiset maaliskuun viikonloppupäivät kuuluu viettää ulkona, ja niin tänä viikonloppuna tehtiinkin. Lauantaina käytiin kävelyllä metsässä ja merenrannassa, ja kamera räpsyi yli 200 kuvan edestä hyvinkin Pyry-voittoisesti, sillä Alpo ei oikein osaa nauttia vapauden huumasta, vaan kulkee mielummin mun takana vasempaan jalkaan liimautuneena. Mutta kuten kuvat kertovat, Pyryllä oli kivaa :)





















Tänään Alpo pääsi mun äitille hoitoon ja lähdettiin neljä ihmistä ja Pyry hiihtämään. Hiihettiin merenjäällä ja peltojen laidoilla 3,8km päässä olevalle laavulle paistamaan makkaraa. Puoliskon ei tarvinnut hiihtää koko menomatkalla, sen verran oli Pyryllä menohaluja, ja niinpä mun piti ottaa se paluumatkaksi, että mieskin pääsee hiihtämään. Oon erittäin epävarma ja tasapainoton suksilla ja kyllähän mua PELOTTI ensimmäiset sadat metrit. Pyry on kuitenkin tasanen ja hyvä vetäjä ja pikkuhiljaa pystyin alkaa rentoutumaan ja nauttimaan vauhdista. Lopulta huomasi, että Pyryllä alkoi voimat ehtymään ja uskalsin sitten jo parhaani mukaan lykkiä apuvauhtia, mikä ei alkukauhuissa käynyt mielessäkään. Huippufiilis jäi, ja hyvin saatan toisenkin kerran suostua narun jatkeeksi suksilla. Harvoin sitä perinteisen hiihtäjä jättää luistelijat taakseen, mutta Pyryn kanssa ei ollut edes vaihtoehtoja :D

4 kommenttia:

  1. Oi, mitä kuvia, kunnon elämisen riemua! Meidän 1,5v ranskiksemme ei taatusti pysyisi "vasemman jalan takana" eikä muuallakaan omistajansa lähellä, jos irti pääsisi. =)
    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Alpon tarvis ihan niin mussa kiinni pysyä, mutta minkäs teet. Kyllä se onneksi sillon intoutuu juoksemaan enemmän, jos on ranskistyttöjä kaverina :) Hyvinhän ranskikset pääsääntöisesti pysyy lähellä irti ollessaan, vaikka ainahan se joku poikkeuskin mahtuu joukkoon.

      Poista
  2. Voi mainio miten nautinnollisia ilmeitä Pyryllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Pyryn kuvaaminen on ihan parasta, kun se vetää niin tunteella :)

      Poista