Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Oulu KV:t turistina

Mulla tuntuu olevan paha karma näyttelyiden suhteen ja koirat tuntuu sairastuvan johonkin juuri näyttelyiden alla niin, että ne joudutaan sitten jättää välistä (ja prkleen Kennelliitto päätti, ettei sillon saa etes rahoja takas, MURRRR!!!). Nyt oli Pyryn vuoro kokea se, kun vajaa kaksi viikkoa ennen Oulun kahta kansainvälistä näyttelyä sillä todettiin tänään virtsatietulehus. Uintikausi ja todellinen hormonihirviökoira, eli täysin otollinen kaveri ja hetki moiseen vaivaan, mutta että sen piti juuri nyt tulla?

Onnekseni toiselle päivälle tuli tuomarimuutos, joten edes siitä saan rahat takaisin. Lisäksi seuraavat kymmenen päivää pitää pitää sormet ja varpaat ristissä, että kymmenen päivän antibioottikuuri riittää, seuraava pissanäyte on täysin puhdas ja pääsemme viikon päästä Oulun näyttelyistä järjestettävään Tornio KV:hen. Jos antibiootteja joudutaan jatkamaan, jää Torniokin väliin ja siinä menee koko loppuvuoden 2013 näyttelyt sivu suun. Tärkeintä on ehottomasti, että Pyry tervehtyy, mutta harmittaahan tämä silti.

2 kommenttia:

  1. No voihan himpsutti. Eikö siis edes lääkärintodistuksella saa rahoja takaisin? Me ollaan menossa Oulun KV ja kyllä hirvittää, kun ei olla juurikaan käyty mätsäreissä tai näyttelytreeneissä. Meidän jätkä (ranskis)kun on niin hulvaton välillä, että saa nähdä kuin menee... Onneksi en ota noita niin tosissaan, kunhan käydään tuolla kun se on niin lähellä. Käytätkö Alpoa näyttelyssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa enää rahoja takas lääkärintodistuksella, se tais pari vuotta sitten muuttua niin.

      Lahjattomat reenaa ;) Musta näyttelyreenaaminen on aina ollu niin tylsää, etten oo juuri panostanu, mitä edellisiltana saattanu kerran pari seisottaa. Kyllä sen on sitten kehässä huomannukki, mutta mitäpä pienestä :D Alpon näyttelyura loppu hengitysteiden leikkauttamiseen, ei saa kirurgisesti paranneltua koiraa kehään viiä.

      Poista