Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Uimareeniä ja taantumaa tokossa

Tänään Pyryn veljien Aatun ja Panchon omistaja tuli hakemaan meitä uimaan. Damin nouto onnistui nuoremmilta hienosti, mutta luovutustreeniä pitää harjoitella vielä paaaaljon ennen avoimen vesityökoetta. Ja lähtöä, Pyryllä oli hirviä hoppu damin perään, kun oli kilpailijoita läsnä. Pitkästä aikaa oli ihan järkkäri mukana, joten kuvasatoa löytyy :)
Valmis!

Pancho

Pyryn uimaanlähtö :D




Vasta dami suussa uinti rauhottuu sulavaksi menoksi, muuten se on aika moista räiskintää.





Aatu

Aatu
Illalla oli vielä tokotunti ja omg! suorastaan, Pyry on ihan unohtanut pravuurinsa, liikkeestä maahanmenon :S No eiköhän se sieltä löyvy parin harjotuskerran jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Ootko kattonut muistaako Pyry käyttää myös takajalkojaan uidessaan? Usein räiskiminen johtuu siitä että pelkät etujalat on käytössä. Dami suussa on ehkä pakko ottaa takapääkin käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän se just on vikana, että takajalat unohtuu ja koko kroppa on sitten ihan pystyssä vedessä. Mutta voiko sille tehä muuta kun uittaa paljon ja toivoa, että Pyry muistaa takajalatkin vielä joku kerta?

      Poista
    2. Jonkunverran sitä pystyy kyllä opettamaan. Mene sen kanssa rantaveteen ja kun se ui sun ympärillä vaikka remmissä tai lelun avulla, niin tartu hännäntyvestä ja nosta takapäätä vähän kevyesti. Takajalat alkaa automaattisesti käydä silloin. Samoin voi tehdä laiturilta jos vaan ylettyy. Usein ne takajalat jää "käyntiin" kun muistuttaa niistä tällätavalla. Me joskus opetettiin noutajaa sillätavalla ja aika pian se tajusi ottaa automaattisesti takajalat mukaan uimiseen.

      Poista
  2. Elsalla oli viime kesänä kans aikamoista räiskintää toi uiminen, mutta korjaantui kun käytti vaan ahkerasti uimassa.:) Muistaakseni pidettiin kesälomalla sellanen tehotreeni uimisen suhteen ja käytiin reilun viikon ajan joka päivä uimassa niin jo viikossa taisi löytää oikean uimatekniikan, siitä kuoriutui kunnon vesipeto!:D

    VastaaPoista