Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Aamu

Joskus täytyy olla kateellinen siitä, kuinka Alpo ja Pyry osaavat ottaa aamuista kaiken ilon irti. Niitten yhteen aamuun mahtuu viisi maailman parasta asiaa, tai siltä ne ainakin aamuisin vaikuttavat.
Ensimmäisenä maailman ihaninta on, kun makuuhuoneen oven takana odottelu palkitaan ja me ihmiset kömmitään sieltä esiin. Molemmilla koirilla pyllyt pyörii, pääsee onnellista örinää ja pörinää ja Pyry hakee yleensä jonkun lelun suuhun, niinkuin aina kun on innoissaan. Mulla on jalat aina kynnenjälkiä täynnä kun Alpo ei millään malta olla hyppimättä vasten.
Toisena maailman parasta on, kun ihmisten herättyä pääsee heti pihalle aamutoimille. Pyryn kanssa ei pihailla aamuisin kauaa, kenenkään vastaheränneen hermot ei kestä sitä remmissä riekkumisen määrää, mutta Alpon kanssa nautitaan ulkoilmasta ja herätellään itseä hieman pidempäänkin ainakin viikonloppuaamuina.
Kun pihalta tullaan sisälle, odottaa ruoka, maailman paras asia! Jälleen :D Alpo raakaruokailee ja Pyry on jonkunsorttisella 50/50- tai 40/60-ruokinnalla, joten koskaan ei tiedä etukäteen mitä herkkua kippoon tänäaamuna tulee, mutta herkkua se on aina.
Kun aamupihailut ja -syömiset on hoidettu alkaa aamuralli. Siinä pitää ite ihmisen olla tarkkana muun muassa kahvikuppinsa kanssa, sillä pojat riekkuu ja loikkii pitkin asuntoa, välillä myös syliin jos mahdollista. Lelut lentelevät, välillä leikkitapellaan samasta lelusta, välillä molemmat kantavat ylpeinä omia lelujaan. Parhaimpia aamun leluja on yli 2 metriä pitkä pehmokäärme, sillä voi leikkiä vaikka eri huoneissa yhdessä :)
Kaiken tämän jälkeen onkin aika ottaa aamupäivän torkut, tuhina ja kuorsaus täyttää asunnon kun pojat alkavat päivälevolle sen joka-aamuisen maailman parhaan aamun jälkeen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti