Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

tiistai 3. toukokuuta 2011

Unto, möllimaastojen maestro

Vietimme vappuaattopäivän kunnon koiraihmisten tavoin neljän ihmisen ja neljän bullan kanssa OSVKH:n järjestämissä möllimaastoissa soramontuilla. Päivä oli melkoista odottamista, pienten aikuisten luokka oli viimeisenä ja noin 2,5 tuntia myöhässä. Olisimme saattaneet luovuttaa odottelun kanssa, jos mulla ei ois ollut yhtä syytä, miksi en voinut suostua poistumaan. Unto.
Unto on kerran noin 1,5 vuotta sitten käynyt VGU:n järjestämissä kiihdytyskisoissa, ja möllimaastossa se tajusi heti, että samasta asiasta on kyse, kun se huomasi vieheen perässä juoksevat koirat. Sen jälkeen muu maailma hävisi sen ympäriltä, kun se vain seurasi radan tapahtumia (makkaran syömisen ajaksi se kyllä palasi tähän maailmaan :) ).

Tiukka katse radalle
Vihdoin tuli Unton vuoro ranskiksista ensimmäisenä. Upeasti Unto syöksyi vieheen perään ja kaikin voimin juoksi koko 400 metrin matkan, vaikka väsyminen oli selvästi nähtävissä. Ja kun radalta pois päästiin, olisi Unto tahtonut vain takaisin sinne.


 Juoksu oli tuomareiden mieleen ja Unto sai siitä 221 pistettä, jolla irtoaisi virallisissa vinttareiden kisoissa serti! Juoksun jälkeen mieleeni nousi, ettei Unto välttämättä ole väärin ymmärretty bulldoggi, vaan ehkä se on väärään kroppaan syntynyt vinttikoira.

Päivän superyllättäjä muikealla juoksulla oli kuitenki seurassamme hengaillut kääpiöpinseri Mimi, joka sai päivän parhaat pisteet 266 ja näin ollen voitti myös kaikki vinttikoirat, nuo juoksun aateliset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti