Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

tiistai 10. toukokuuta 2011

Silmätulehdus tällä kertaa

Unto on kovin tulehdusherkkä kaveri, ja keväisin siihen on aina iskenyt jokin tulehdus. Unton ensimmäisenä keväänä 2009 Unto sairasti korvatulehduksen, joka on ollut pari kertaa myöhemminkin. Jouduimme silloin jättämään väliin Pellon ryhmänäyttelyn, joka olisi ollut toinen näyttelymme ikinä. Harmitti.
Keväänä 2010 molemmille pojille tuli tarttuva kennelyskä, onneksi aika lievänä ja oli helppo hoitaa pois. Se sattui Vaasa KV:n aikaan, ja peruimme tulomme, se olisi ollut Alpon ensimmäinen näyttely ikinä. Harmitti. Tosin sen reissun peruuntumisesta on seurannut paljon hyvää, kepo asteli maailmaamme ensimmäistä kertaa silloin, eikä jälkikäteen ole harmittanut yhtään :)
Tänä keväänä Untolla on rähminyt oikea silmä normaalia enemmän. Ajattelin, että se johtuu vain keväästä, kylmästä tuulesta ja katupölystä, mutta lauantai-iltana töistä tullessani huomasin, että silmän ympäristö on aivan muurautunut rähmästä, silmä on punainen ja Unto siristelee sitä pahan näköisesti. Keittelin vettä, jolla silmää puhdistin, kunnes vihdoin tuli maanantai ja pääsimme eläinlääkärille. Silmä katsottiin, ja onneksi sieltä ei löytynyt haavaumia, eikä vierasesineitä, mutta aivan selkeästi se oli kuitenkin tulehtunut, ja Unto joutui lääkekuurille. Tällä kertaa en joutunut perumaan yhtään näyttelyyn menoa. Jouduin perumaan jotain parempaa ja ainutkertaisempaa, nimittäin luonnetestin, jonne olisimme menneet kuluvan viikon sunnuntaina. Arvatkaa vain, HARMITTAAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti