Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Saksalainen ja putkijarru, ja käykö agility liikunnasta

Viime viikon maanantain reeneissä oli tekniikkaosion aiheena saksalainen ja putkijarru ja eilen ne oli sitten vuorossa osana rataa. Olin Panchon kanssa eilen treeneissä, joten tänään sitten nappasin Pyryn mukaan ja lähdin uusimaan eilistä. Pyryn lisäksi mukaan lähti sykevyö, kun tahdoin tietää, että kuinka liikuntaa tämä laji on.

Eilen jarrutin Pancholle liikaakin, eikä koira mennyt välillä putkeen ollenkaan. Tänään sitten en tuntunut mahtuvan kunnolla etes juoksemaan, joten putkijarrun tilalta taisin ennemminkin ohjata Pyryn putkeen vauhditta ja kääntää sen putken jälkeen puhtaasti huutamalla :D

Tehtiin niin, että eka reenattiin rataa pätkissä, varsinkin 7. hypyltä putkeen meno tuotti ongelmia, kun väärä pää oli nii-in houkutteleva ja kun sain Pyryn käännettyä, kääntyi se jo putkesta ohi. Välissä treenattiin puomin alastulokontaktia ja sitten vetästiin rata pariin kertaan läpi.

Ja tältä rata näytti:

Sykemittari kertoi koko suorituksen lämmittelyine+jäähyttelyine vieneen aikaa 1 h 34 min. Lämppäykseen tästä meni reilu 20 min, radan rakentamiseen 25 min, ite reenaamiseen 25 min ja jäähyttelyyn 25 min. Keskisyke mulla oli 129 ja maksimi 165, kaloreita kului 614 kcal. Ihan liikunnasta tuo siis käynee ja nyt saa syödä pari laskiaispullaa, nam!

4 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää meno!:D Uuuuu laskiaispullia, mäkin haluan!

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä mukavan näköistä menoa! :) Aika kivasti kuluttaapi kyllä tuo agility. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kivasti kuluttaa aikaa ja onneksi tuota energiaakin :D

      Poista