Alpo ja Pyry

Alpo ja Pyry
Kaikkien kuvien © AHo, ellei toisin mainita

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Takaaleikkaus ja kuinkas niiden keppien kävikään?

Käytiin tänään Pyryn kanssa omatoimitreenaan takaaleikkausta ja keppejä. Jotenkin mun pitäis saada ohjattua Pyrylle pienemmät kaarrokset, mutta koiraan itessään oon tyytyväinen, se seuraa kyllä tosi hienosti ohjausta ilman häiriötä ja häiriössäkin kunhan alkuun päästään.

Videon lopussa melkein näkee, kuinka Pyryllä kuus keppiä tällä hetkellä sujuu, päätin unohtaa lopulta kaikki uudet koulutusmetodit, kun ne aiheutti Pyrylle hitautta ja epävarmuutta, ja palattiin siihen, että hihnalla ohjaan minkä ohjaan ja annan Pyryn suht rauhassa keppejä vedellä. Pikkuhiljaa niitä voi alkaa jo radalle siirtämään, tänään tehtiin ekaa kertaa kepit muutaman esteen perään onnistuneesti :)



Toim. huom. Mun eka editoitu video ikinä! :D

4 kommenttia:

  1. Hei!
    Hienostihan Pyry menee! Missä päin käytte treenaamassa? Ite kävin 2v ranskikseni kanssa monta agilitykurssia ja poika oli todella hyvä ja silmin nähden nautti radoista. Sitten tuli vähän taukoa ja paikka vaihtui ja viimeisin kurssi meni täysin keturalleen. 3 ekaa kertaa pärjättiin hyvin, kunnes se keksi alkaa reuhaamaan yhdelle kurssin koirista. Kaikki huomio meni tuohon toiseen koiraan ja niinpä me jätettiin kaksi viimeistä kurssikertaa käymättä. Nyt oon kyllä ajatellut vuokrata sille meidän läheltä yhtä hallia, että pääsisi taas kokeilemaan ilman muita koiria. Mutta vielä ei olla saatu aikaiseksi... =)
    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me reenataan Oulun seudun KAS:lla, ja niitten kahta hallia tulee sitten käytettyä omatoimitreenaamiseenkin. Pyry menee kyllä hyvin ja vähän on alkanut jo himottaa sittenkin alkaa kisaan sen kans, ku se on niin hyvä ja nopee, harmi ku ohjaajasta ei voi sanoo samaa :P

      Joskus mulla on ollut tuo meijän Alpo-ranskis mukana, mutta ei sillä kyllä mitään luontaista agilitytaitoa oo, eikä sen kroppakaan luultavasti kestäis kunnon reenaamista. Mutta kun sais sen ohjattua vaikka muutaman putken läpi, niin ois jo saavutus :D

      Pyryn kanssahan on aina ollut suurin ongelma se, kun se kiinnittää liikaa huomiota muihin koiriin. Kerran sitten kävi vähän köpelöstikkin, kun se karkas ittiään selvästi vanhemman, tosi kipakan keeshondin luokse ja kessu nappas Pyryn etujalasta kiinni niin, että kulmurit uppos läpi ja niin Pyry joutu antibioottikuurille ja lyhkäseen treenikieltoon. Mutta niin vaan ollaan jatkettu reenaamista ja nykyään Pyry ei etes oo pahimmasta päästä muiden luokse karkailija, ehkä se joskus vielä loppuu kokonaan.

      Ja ehottomasti tekin hallille vaan, kun kerta melkeen naapurista semmonen löytyy :)

      Poista